Herengracht 515, Amsterdam

 

Welkom bij het hart van culinaire verfijning aan de Vijzelstraat, waar Café Kramer zich onderscheidt als hét restaurant Vijzelstraat dat de Amsterdamse gezelligheid combineert met een voortreffelijk menu. Ontdek de plek waar iedere maaltijd een belevenis wordt en waar iedereen zich thuis voelt, midden in de dynamische sfeer van Amsterdam. Voor een unieke eetervaring in het hart van de stad, is Café Kramer jouw bestemming.

 

Drankkaart

Laten we samen proosten! Ontdek onze liefdevol samengestelde drankkaart, boordevol met jouw favorieten en nieuwe verrassingen. Perfect voor elk gezellig moment. Bekijk alvast onze drankkaart.

Lunchmenu

Zin in een smaakvolle start van je dag of toe aan een middagboost? Neem een kijkje in ons lunch menu vol heerlijkheden. Jouw moment, onze specialiteiten.

AvondMenu

Zin in een gezellige borrelhap of hunker je naar een smakelijke burger of verse saté? Bekijk onze menukaart voor al het lekkers dat we te bieden hebben. Jouw culinaire avontuur begint hier!

 

Of je nu komt voor een gezellig drankje, of een goede maaltijd, we hopen dat je geniet van elk moment bij ons. Tot snel voor meer gezelligheid en heerlijke gerechten. Jouw tafel wacht op je!