Herengracht 515, Amsterdam

Ruimte huren

Dit unieke café-restaurant, genesteld in het levendige hart van Amsterdam, biedt meer dan alleen een plek om samen te komen. Met zijn sfeervol ingerichte bovenruimte die tot 50 gasten kan verwelkomen, creëert Café Kramer een omgeving die perfect is voor zowel grote als intieme bijeenkomsten. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een gezellig samenzijn of een ruimte nodig hebt voor een belangrijke mijlpaal, Café Kramer combineert de warmte van Amsterdamse gezelligheid met de professionaliteit en service die je evenement verdient.

 

Vier je Verjaardag in Stijl

Je verjaardag vieren in Amsterdam krijgt een nieuwe dimensie bij Café Kramer. Kies uit een scala aan culinaire hoogstandjes, van lokaal geïnspireerde hapjes tot internationale delicatessen, allemaal zorgvuldig samengesteld door ons gepassioneerde keukenteam. Met opties voor een eigen bar boven en een persoonlijke bediening die jouw avond vlekkeloos laat verlopen, biedt Café Kramer een verjaardagservaring die even uniek als memorabel is.

 

Speciale Bijeenkomsten op Maat

Café Kramer verstaat de kunst van het personaliseren van jouw bijeenkomst. Onze flexibele ruimte, inclusief een pooltafel voor een speelse noot, is ideaal voor alles van bedrijfsevenementen tot persoonlijke feestjes. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van je evenement – van de sfeer tot het menu – naadloos aansluit bij jouw visie. Neem contact op en ontdek hoe we samen jouw speciale moment kunnen vormgeven.

 

In totaal biedt Café Kramer een veelzijdige, gastvrije setting die perfect is voor wie op zoek is naar een memorabele locatie om een verjaardag te vieren in Amsterdam of een speciale bijeenkomst te organiseren. Met aandacht voor detail, een passie voor service en een onovertroffen ambiance is Café Kramer meer dan gewoon een café; het is een plek waar herinneringen gemaakt worden.

 

Cocktail Workshop Amsterdam

Zijn jullie op zoek naar een leuke cocktail workshop in Amsterdam? Café Kramer werkt hiervoor samen met de Cocktailtravelers uit Amsterdam. De Cocktailtravelers verzorgen een 2 uur durende cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails. Ideaal voor een vrijgezellenfeest of een teamuitje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij de Cocktailtravelers voor een cocktail workshop in Amsterdam!